Ordulular Belediye Logosu Için Sandık Başına Gitti

  Ordu'nun büyükşehir olmasının ardından merkezde kurulan Altınordu Belediyesi, kurumsal logosunu belirlemek amacıyla ilçenin belli noktalarına sandık kurdu.

Ordu'nun büyükşehir olmasının ardından merkezde kurulan Altınordu Belediyesi, kurumsal logosunu belirlemek amacıyla ilçenin belli noktalarına sandık kurdu. Önceden belirlenen ve halk oylamasına sunulan 5 logo için 4 bin oy pusulası hazırlattıran belediye, en fazla oy alan logoyu kurumsal logosu olarak kullanacak. Sandıklardan birini Sırrıpaşa Caddesi üzerine kuran belediye, oy verme işlemini ise saat 10.00'da başlattı. Birçok vatandaşın ilgi gösterdiği oylamada bir saat içerisinde yaklaşık 300 oy kullanıldı. Oyunu vatandaşlarla kullanan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, önceden hazırlattıkları 5 logoyu halkın onayına sunduklarını belirterek, "Daha önce de internet sitemizden oy verme işlemini başlatmıştık. Şimdi de sandık yoluyla logumuzu halkın oyuna sunduk" dedi. Amaçlarının, en çok beğenilen logoyu belirlemek olduğunu ifade eden Tekintaş, şöyle konuştu: "Bu logo ilçemizi ve belediyemizi kurumsal olarak temsil etmiş olacak. Vatandaşlarımız kendilerine böyle bir şeyin sorulmasından dolayı çok memnun. Sandığı gören oyunu kullandı. İnşallah bundan sonraki zamanlarda da çeşitli konuları halka sorarak onların istediklerini yapacağız, istemediklerini de yapmayacağız. Bu halk oylaması bizim için bir referandum niteliğinde. Cumhurbaşkanlığı seçimi gelmeden biz bir seçim yapalım dedik. Milletimizin memnun olduğunu görünce de iyi ki bu çalışmayı yapmışız dedik." Tekintaş, oy verme işleminin yarın da süreceğini ve sonucun 16 Temmuz'da kamuoyuna açıklanacağını sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: