Ordulular Kan Bağışında Bulundu

Ordu Sevgi Derneği Yönetimi ve üyeleri, “Kan Verecek Kimse Yok Mu” kampanyasına destek olmak için...

Ordu Sevgi Derneği Yönetimi ve üyeleri, “Kan Verecek Kimse Yok Mu” kampanyasına destek olmak için kan bağışında bulundular.

Türk Kızılayı Samsun Şubesi ve Kimse Yok Mu Derneği Samsun Şubesi'nin organize ettiği “Kan Verecek Kimse Yok Mu” kampanyasına destek olmak için kan bağışında bulunan Ordulular, kampanyaya herkesin destek vermesini istedi.

Kan kampanyasına destek olmak için tüm sivil toplum örgütlerinin ve vatandaşların duyarlı olması gerektiğini söyleyen Ordu Sevgi Derneği Başkanı Hasan Varol, "Ordu Sevgi Derneği olarak bugün yaptığımız kongre sonucunda yönetimimiz yenilendi. Yenilenmiş olan yönetim, taze kanıyla Türk Kızılayı’na kan bağışında bulunuyor. Arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bütün Samsun'da yaşayan Ordululara da seslenerek bu kan kampanyasına destek vermelerini rica ediyorum. Ayrıca bu konuda sivil toplum örgütleri de kampanyaya destek vermeli" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: