Orduspor: 0 - Trabzonspor: 0

Stat: Ordu 19 Eylül Hakemler: Özgür Yankaya, Selçuk Kaya, Volkan Narinç Orduspor: Fornezzi, Şamil, Ali,...

Stat: Ordu 19 Eylül
Hakemler: Özgür Yankaya, Selçuk Kaya, Volkan Narinç
Orduspor: Fornezzi, Şamil, Ali, Nizamettin, Agustin Garcia, Miguel Garcia, Umbides, Alfredo, Ferhat, Hasan Kabze, Stancu
Trabzonspor: Onur, Serkan, Giray, Bamba, Emerson, Sapara, Colman, Soner, Yasin, Emre, Janko
Sarı kart: Dk. 5 Alfredo (Orduspor)

Spor Toto Süper Lig'in 12. hafta son maçında Orduspor ile Trabzonspor arasındaki müsabakanın ilk yarısı golsüz berabere tamamlandı.

1. dakikada Orduspor önemli bir pozisyonda öne geçme fırsatını değerlendiremedi. Bu dakikada soldan Alfredo'nun ortasında, Umbides arka direkte topla buluştu, yaptığı kafa vuruşunda ise kaleci Onur topu son anda çeldi ve golü önledi.

Reklam
Reklam

26. dakikada Orduspor'dan Umbides'in kullandığı köşe vuruşunda, Hasan Kabze ceza alanı içinde yükselip kafayı vurdu kaleci Onur'u geçen topu çizgi üzerinden Serkan çıkardı.

Karşılaşmanın ilk yarısında iki takımın da çabası gol getirmeyince devre 0 - 0 beraberlikle tamamlandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: