Orduspor: 1 - Kardemir D.Ç. Karabükspor: 2

Stat: 19 Eylül Hakemler: Halis Özkahya, Adil Sinem, Serdar Diyadin Orduspor: Fornezzi, Roversio, Miguel Garcia,...

Stat: 19 Eylül
Hakemler: Halis Özkahya, Adil Sinem, Serdar Diyadin
Orduspor: Fornezzi, Roversio, Miguel Garcia, Ferhat Öztorun, Ferhat Çökmüş, Atila, Ali, Nizamettin, Romero, Hasan Kabze, Stancu
Kardemir Karabükspor: Tomic, Erdem, Yiğit, Birol, Ahmet İlhan, Deumi, Anıl, Seric, Shelton, İlhan Parlak, Lualua
Goller: Dk. 5 Ali (Orduspor), Dk. 42 İlhan Parlak, Dk. 45 Lualua (Kardemir Karabükspor)

Spor Toto Süper Lig'de Orduspor ile Kardemir Karabükspor arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı, konuk ekibin 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.
Orduspor, 5. dakikada Ali ile öne geçerken konuk ekip 42. dakikada İlhan ile beraberliği yakaladı. Maçın bitimine doğru da Lualua Kardemir Karabükspor’u öne geçiren golü kaydetti.

Reklam
Reklam
  1. dakikada ev sahibi ekibin golü geldi. Bu dakikada Atilla’nın pasında topla buluşan Hasan Kabze’nin vuruşu savunmadan geri dönü. Pozisyonu takip eden Ali’nin vuruşunda meşin yuvarlak filelere gitti: 1-0.
  2. dakikada Ahmet İlhan’ın yaklaşık 30 metreden sert şutunu kaleci güçlükle kornere çeldi.
  3. dakikada Kardemir Karabükspor beraberliği yakaladı. Bu dakikada Ahmet İlhan’ın pasında topla buluşan İlhan Parlak, düzgün bir vuruşla kaleci Fornezzi’yi mağlup etti: 1-1.
  4. dakikada konuk ekip öne geçti. Bu dakikada İlhan Parlak’ın kafayla indirdiği topu takip eden Lualua, kalecinin solundan topu ağlarla buluşturdu: 1-2.
    Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadelenin ilk yarısı Kardemir Karabükspor’un 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz