Orduspor: 2 - Ankaragücü: 0

Stat: Ordu 19 Eylül Hakemler: Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel, Esat Sancaktar Orduspor: Fevzi, Yalçın, Ömer,...

Stat: Ordu 19 Eylül

Hakemler: Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel, Esat Sancaktar

Orduspor: Fevzi, Yalçın, Ömer, Abdulkadir, Periane, Selçuk, Abdurrahman, Onur, Culio, Stancu, Hasan

Ankaragücü: Bayram, Gökhan, Muhammed, Mehmet, Bilal, Aydın, Atilla, Veli, İshak, Ümit, Serol

Goller: Dk. 26 Stancu, Dk. 45+1 Hasan Kabze (Orduspor)

Sarı kartlar: Dk. 22 Bilal, Dk. 43 Mehmet (Ankaragücü)

Spor Toto Süper Lig'in 24. hafta maçında Orduspor, konuk ettiği ve sıkıntılı günler geçiren Ankaragücü karşısında ilk yarıyı Stancu ve yeni transferi Hasan Kabze'nin golleriyle 2 - 0 önde tamamladı.

Reklam
Reklam

16. dakikada konuk ekip gole yaklaştı. Bu dakikada gelişen Ankaragücü atağında ceza sahası içinde Mehmet'in, sert şutunda top üsten auta gitti.

26. dakikada Orduspor öne geçti. Bu dakikada gelişen atakta Hasan Kabze'nin pasında Stancu ceza sahası içinde topla buluştu, vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1 - 0.

37. dakikada Orduspor 2. gole çok yaklaştı. Bu dakikada kullanılan korner atışında Stancu ceza sahası içine gelen topa yükselip kafayı vurdu, ancak kaleci Bayram topu iki hamlede kontrol ederek gole izin vermedi.

45+1. dakikada Orduspor farkı ikiye çıkardı. Bu dakikada gelişen Orduspor atağında sağ taraftan Selçuk'un ortasında Hasan Kabze düzgün bir kafa vuruşu yaparak topu ağlara gönderdi: 2 - 0.

Karşılaşmanın ilk yarısı da Stancu ve Hasan Kabze'nin golleriyle Orduspor'un 2 - 0 üstünlüğünde tamamlandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz