Orduspor-elazığspor Maç Biletlerinin Fiatları Belirlendi

Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Sanica Boru Elazığspor’u ağırlayacak...

Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Sanica Boru Elazığspor’u ağırlayacak olan Orduspor, maçın bilet fiyatlarını açıkladı.

Orduspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, Sanica Boru Elazığspor maçı biletlerinin 19 Ekim Cuma günü saat 24.00’e kadar www.mybilet.com adresinden temin edilebileceği, maç günü ise saat 10.00’dan itibaren biletlerin stadyum gişelerinden satışa sunulacağı bildirildi. Açıklamada, "16 Ekim Salı günü saat 10.30 itibariyle, maç biletleri MyBilet’in satış noktası olan Stadyum Tur’dan alınabilecektir. Orduspor-SB Elazığspor müsabakasının bilet fiyatları; kapalı tribün 40, maraton 30, kale arkası ile misafir takım tribünü 20 TL'dir" denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz