Orduspor Eskişehir'de Ilk Deplasman Galibiyetini Almak Istiyor

Spor Toto Süper Lig'in ilk 10 haftasını namağlup kapatan Orduspor son 8 haftadır galip gelemiyor....

Spor Toto Süper Lig'in ilk 10 haftasını namağlup kapatan Orduspor son 8 haftadır galip gelemiyor. Bu sezon oynadığı hiç bir deplasman maçını kazanamayan mor - beyazlı ekip Eskişehirspor maçını kazanarak hem kötü gidişe dur demek istiyor, hem de ilk deplasman galibiyetini almak istiyor.

Orduspor Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde Teknik Direktör Hector Cuper yönetimindeki antrenmana karın kasığındaki yırtık nedeni ile iki hafta sahalardan uzak olacak Yiğit Gökoğlan katılmazken, Selçuk, Ferhat, Hasan Kabze ve Ali Çamdalı takımdan ayrı olarak çalıştı.

Reklam
Reklam

Antrenman öncesinde açıklamalarda bulunan Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, takımın son haftalardaki kötü performansını sokakta gezerken vatandaşların dahi merak ettiğini ve 'takıma neler oluyor' şeklinde tercüman aracılığı ile soru aldığını söyledi. Cuper, şöyle konuştu:

"Takımın kötü oynadığını ben de biliyorum ama bunun reçetesi yok. Çalışmamız lazım, öncelikle kendimize bakmamız lazım. Eskişehirspor maçını düşünmeden önce kendimize bakmamız gerekiyor. Antrenör olarak şuan ki durumumuzu çok iyi anlıyorum, çözmem gerekiyor. Bu takımın daha iyi oynaması gerekiyor. Üç puan almak takım oyunu sonucundadır.

Biz Eskişehirspor karşısında üç puanı alabilmek için belli çalışmalar yapmamız gerekiyor. Takımı güçlendirmemiz gerekiyor. Bu hafta içi birçok şeyi değiştirmemiz gerekiyor. Yeni şeyler de çalışmamız gerekecek. Bu hafta içi öncelik kendimiz, sonra Eskişehirspor'dur. Bana sokakta da soruyorlar ‘takıma neler oluyor’ diye. Ben de takımın kötü oynadığını biliyorum. Bunun için özel bir reçete yok. Bizim yapmamız gereken çalışmaya devam etmektir.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz