Orduspor Kafilesi Manisa'ya Gitti

Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak Orduspor, Manisa'ya gitti.

Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak Orduspor, Manisa'ya gitti.

Kulüpten edinilen bilgiye göre, mor-beyazlı ekip, bu sabah Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde teknik direktör Hector Cuper yönetiminde basına kapalı yaptığı antrenmanın ardından, Ordu'daki hazırlıklarını tamamladı.

Karayolu ile Samsun'a giden Orduspor kafilesi, havayolu ile önce İstanbul'a, ardından da İzmir'e hareket edecek. Kafile daha sonra karayolu ile Manisa'ya geçecek.

Mor-beyazlı kafilede sakatlıkları bulunan David Barral, Roversio De Barros ve Selçuk Şahin yer almadı.

Reklam
Reklam

-"Kaybettiğimiz puanları telafi etme düşüncesindeyiz"-

Mor-beyazlı kulübün basın sözcüsü Levent Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Akhisar Belediyespor karşılaşmasından 3 puan almak istediklerini söyledi.

Akhisar Belediyespor'un basite alınacak bir takım olmadığını vurgulayan Yıldırım, şunları kaydetti:

"Akhisar Belediyespor, ligin son sırasında yer alıyor. Dolayısıyla onlar da puanlar almak isteyecektir. Çünkü onların da ciddi puanlara ihtiyacı var. Orduspor'un ise önündeki takımlarla çok fazla puan farkı yok. Ama neticede Orduspor'un da puanlara ihtiyacı var. Kaybettiğimiz maçların puanlarını telafi etme düşüncesindeyiz. Çok zor bir maç olacağını düşünüyorum. İnşallah Akhisar Belediyespor karşısında kazanan biz oluruz."

Muhabir: Eyüp Elevülü

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: