Orduspor, kar altında Samsunspor hazırlıklarına başladı

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 1 - 0 yenen Orduspor, kar...

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 1 - 0 yenen Orduspor, kar altında Samsunspor hazırlıklarına başladı.

Haftayı 3 puanla kapatmanın verdiği moralle ara vermeden Samsunspor maçı hazırlıklarına başlayan Orduspor'da oyuncular bugün Durugöl Tesisleri'nde toplandı. Neşeli görünen oyuncuların antrenmanı 1 saat 30 dakika sürdü.

Teknik Direktör Hector Cuper gözetiminde gerçekleşen antrenman, düz koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Antrenmanda, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında forma giyen oyuncular ısınma hareketleri ile antrenmanı tamamlarken, diğer oyuncular ise taktik çalışması gerçekleştirdi.

Reklam
Reklam

JAVİTO, ANTRENMANA KATILDI

Bu arada Teknik Direktör Hector Cuper’in isteği ile transferi gerçekleşen ‘Javito’ lakaplı Francisco Javier Peral Perianes de bugün antrenmanlara katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz