Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Türkmen:

Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Adem Türkmen, "PTT 1. Lig'de takımların sıralamasına bakılmamalı. 'Bu takım güçsüz, bu takım güçlü' şeklinde yorumlamak doğru değil"

Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Adem Türkmen, "PTT 1. Lig'de takımların sıralamasına bakılmamalı. 'Bu takım güçsüz, bu takım güçlü' şeklinde yorumlamak doğru değil" dedi. Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mor-beyazlı ekibin hafta sonu deplasmanda TKİ Tavşanlı Linyitspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını Gölcük'te sürdürdüğünü belirtti. Zor bir maçın kendilerini beklediğini vurgulayan Türkmen, şöyle devam etti: "Bu maça iyi konsantre olmamız lazım. İyi gidişimizi devam ettirmek istiyoruz. Bu maçta galibiyet almayı hedefliyoruz. PTT 1. Lig'de takımların sıralamasına bakılmamalı. 'Bu takım güçsüz, bu takım güçlü' şeklinde yorumlamak doğru değil. Bu ligde herkesin herkesi yenebileceği bir gerçek. Daha ligin başındayız. Takımlar yeni yeni oturuyor. TKİ Tavşanlı Linyitspor da iyi bir takım. Bundan dolayı tüm konsantrasyonumuzu bu maça vermek zorundayız." Adem Türkmen, Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda Gölcükspor karşısında galibiyet alıp bir üst tura yükseldikleri için mutlu olduklarını vurgulayarak, "Zor bir maçtı çünkü bilmediğiniz bir takımla karşılaşıyorsunuz. Her iki takımı da kutluyorum. Renkli bir maç oldu. Kazandığımız için mutluyuz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: