Orduspor Kulübü Basketbol Şube Sorumlusu Çiçek:

Orduspor Kulübü Basketbol Şube Sorumlusu Akın Çiçek, "Gelecek hafta içinde mevcut hocamızla devam edip etmeyeceğimiz belli olacak" dedi. 

Orduspor Kulübü Basketbol Şube Sorumlusu Akın Çiçek, "Gelecek hafta içinde mevcut hocamızla devam edip etmeyeceğimiz belli olacak" dedi. Çiçek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Orduspor Kadın Basketbol Takımı antrenörü Alper Durur'un basına yansıyan açıklamalarını üzülerek okuduğunu söyledi. Kulüple 1 yıl sözleşmesi bulunan Durur'un avukatlarıyla görüşme yaptıklarını belirten Çiçek, "Hocamızın basına yaptığı açıklamalar, bizleri son derece üzmüş ve kırmıştır" diye konuştu. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Orduspor'da antrenör konusunun gelecek hafta içinde netlik kazanacağını dile getiren Çiçek, şunları kaydetti: "Gelecek hafta içinde mevcut hocamızla devam edip etmeyeceğimiz belli olacak ancak süreç daha netlik kazanmamışken hocamızın basına yaptığı açıklamaları üzüntüyle karşılıyoruz. Daha önce de aynı tarz bir açıklama Ahmet Aktan hocamız tarafından yapılmış ve bunu da doğru bulmamıştık. Orduspor'la ilgili mali konuları basınla paylaşmak çok etik bir davranış değildir. Aynı davranışı Alper Durur hocamızın da yapması bizleri son derece üzmüştür. Kendisinin konuşmasının bir bölümünde 'Ben Ordusporla ilgili konuları sadece Nedim Türkmen ile görüşürüm' diye de bir cümlesi olmuş. Kendisinin keşke oluşturduğumuz yeni yönetimden haberi ve bilgisi olsaydı." Orduspor Kadın Basketbol Takımı ile ilgili bütün yetkinin kendilerinde olduğunu belirten Çiçek, "Bugün futbolun dışında sadece basketbolla ilgili en az 15 kişilik yönetim kurulu oluşturduk. Oluşturduğumuz bu yönetimdeki insanlar kendi alanlarında son derece başarılı olmuş ve halkın takdirini toplayan kişilerdir. Bu nedenle bu yönetimle basketbolumuz daha da güçlenmiş olacaktır. O yüzden basketbolun tüm tasarrufunu bu yönetim karar verecek. Nedim bey, bu sene tasarrufunu sadece imza alanında kullanacaktır. Bu nedenle yapılan açıklamaları doğru bulmadığımızı bir kez daha belirtmek istiyoruz. Alper hocamıza yaptığı açıklamalar yakışmamıştır. Keşke açıklama yapacağı zaman bizlerle bazı konuları paylaşmış olsaydı" diye konuştu. Çiçek, basında yer alan transfer yasağı haberlerinin gerçeği yansıtmadığını, Avrupa kupalarında mücadele etmelerinde hiçbir engel bulunmadığını sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: