Orduspor Potada Kazanmayı Hedefliyor

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) mücadele eden Orduspor, deplasmanda oynayacağı TED Ankara Kolejliler maçını kazanmayı hedefliyor. 

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Orduspor, deplasmanda oynayacağı TED Ankara Kolejliler maçını kazanmayı hedefliyor. Kulüp Asbaşkanı ve Basketbol Şube Sorumlusu Akın Çiçek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın deplasmanda Ankara temsilcisi TED Ankara Kolejliler ile karşılaşacaklarını belirtti. Rakiplerinin ligde zor günler geçirdiğini ancak yine de ciddiye alınacak bir takımla oynayacaklarını ifade eden Çiçek, "TED Ankara Kolejliler takımını deplasmanda yenerek önümüze daha umutla bakmak istiyoruz" dedi. Maça Ankara'daki Orduluları beklediklerini vurgulayan Çiçek, şunları kaydetti: "Sezon başında taraftarımıza ligde kalmak için bir söz verdik. İstediğimiz sonuçları alamasak da ligde tehlikeli bölgenin üzerinde bulunuyoruz ancak bu bize yetmiyor. Daha fazla galibiyet almak zorundayız. Ligin 20. haftasında rakibimiz TED Ankara Kolejliler. Rakibimiz ligde son sırada ancak biz takım olarak bu durumla pek fazla ilgilenmiyoruz. Biz sadece kendi durumumuzla ilgileniyoruz. Ligde kalmak adına TED Ankara Kolejliler maçı son derece önemli. İnşallah maçın sonunda gülen taraf biz oluruz." Çiçek, takım kadrosunda sakat ya da cezalı oyuncunun bulunmadığını sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: