Orduspor Seri Peşinde

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Orduspor, Gençlerbirliği galibiyetinin ardından hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı...

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Orduspor, Gençlerbirliği galibiyetinin ardından hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Kayserispor maçının hazırlıklarına galibiyet parolası ile başladı.

Orduspor Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde Hector Cuper gözetiminde başlayan antrenmana sakatlığı bulunan Selçuk Şahin, Hasan Kabze ve Yiğit Gökoğlan takımdan ayrı çalıştı. Antrenman düz koşu ile başlarken, ısınma hareketleri, kondisyon ağırlıklı çalışmaların ardından A2 takımı ile yapılan çift kale maç ile son buldu. Çift kale maça Gençlerbirliği karşılaşmasında forma giyen futbolcular katılmazken, Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Reklam
Reklam

Cuper, Kayserispor maçının önemli olduğunu vurgularken şöyle konuştu: “Karşımızda iki ay sonra galip gelebilen bir Orduspor var. Bunu çok çalışarak başardı oyuncular. Bunu devam ettirmemiz gerekiyor. Bunu herkes biliyor ki bu şansa bağlı bir şey değil. Bunu çalışarak başarabiliyoruz. Bu haftada çok çalışmamız gerekecek. Önümüzdeki maçtan biz üç puan almak istiyoruz. Kolay olmadığını da biliyoruz. Onun için iyi bir şekilde hazırlanmamız gerekiyor. Lig’in durumuna baktığımız zaman hafta sonları şaşırtıcı sonuçlar görebiliyoruz. Çünkü lig çok dengeli gidiyor. Onun için sürekli hazır olmak gerekiyor” dedi.

Cuper, "Yeni transferler Kayserispor maçına yetişebilecek mi?" sorusuna ise, “Bu hafta içinde bakacağız. Yeni bir transfer geldiğinde maç için hazır diye bir şey yok. Kendi takımında fazla forma şansı bulamıyordu. Bu hafta içi göreceğiz. Bilindiği gibi 10 yabancımız var. Herkes gidemeyecek” diye cevap verdi.

Bir yıldan fazla bir zamandır deplasmanda maç kazanılmadığı hatırlatılması üzerine tecrübeli teknik adam Cuper esprili bir dille, “Evet, bir yıl çok uzun bir süre pazar günü göreceğiz. Neler olacak. Yoksa bir yıl ve biraz daha fazlası olacak” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz