Orduspor Son Provasını Trabzonspor İle Yapacak

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Orduspor, yarın akşam lig öncesinde son provasını Trabzonspor ile...

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Orduspor, yarın akşam lig öncesinde son provasını Trabzonspor ile yapacak.

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Karadeniz ekipleri Orduspor ile Trabzonspor yarın akşam saat 21.00’de Trabzon Avni Aker Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, 2012 -2013 sezonu öncesi bu karşılaşmanın iki takım içinde önemli olduğunu ifade ederek, “İki takımda bu maçta eksikliklerini görecektir” dedi. Başkan Türkmen yaptığı açıklamada, “Geçen yıl sezon açılış maçımızı Ordu’da Trabzonspor ile yapmıştık. Bu sezon öncesinde de biz Trabzon’a gidiyoruz. Bu maça Ordusporlu taraftarlarımızı da bekliyoruz. Dostça iki güçlü Karadeniz takımının mücadelesi olacaktır. Sakatlık yaşamadan güzel bir maç diliyorum. 2012- 2013 sezonu başlarken önemli maça çıkıyoruz. Lig öncesinde ki son maçı Trabzonspor ile oynayacağız ve daha sonra lig başlıyor. Lige de iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

LİGE 4 YILDIR DEPLASMANLA BAŞLIYORUZ

Başkan Türkmen, Orduspor’un 4 yıl içinde hep ilk maçının deplasman maçı olduğunu ifade ederek, “Orduspor’da dördüncü yılım, hep lige deplasmanda başladık. 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle lige başlamıştık. İnşallah bu sezon galibiyetle başlamak istiyoruz. Başlangıçlar önemlidir. Geçtiğimiz yıl lige iyi bir başlangıç yapmıştık. Bu yıl da iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Fakat Mersin zor bir deplasman” diye konuştu.

CUPER, SOL BEK’E İSTEDİĞİ FUTBOLCUNUN İSMİNİ VERDİ

Transfer konusunda teknik direktör Hector Raul Cuper’in yönetime sol bek mevkisinde oynayan bir futbolcunun ismini verdiğini, transfer çalışmalarına başlandığını söyleyen Başkan Nedim Türkmen, “Orduspor’a bir sol bek, bir sağ açık transferi gerçekleştireceğiz. Sol bek konusunda teknik direktörümüz Hector Cuper bize isim verdi. Sağ açık konusunda bir isim vermedi, onu bekliyoruz. Transfer çalışmalarımız sürüyor. Pazartesi ve salı günü bu transferi açıklayabiliriz” şeklinde konuştu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: