Orduspor Taraftarı 1461 Trabzon Maçına Alınmayacak

Orduspor Kulübü, PTT 1. Lig'de 23 Kasım Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları 1461 Trabzon maçına mor-beyazlı taraftarların alınmayacağını bildirdi.

Orduspor Kulübü, PTT 1. Lig'de 23 Kasım Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları 1461 Trabzon maçına mor-beyazlı taraftarların alınmayacağını bildirdi. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, her iki kulübün de maça misafir takım taraftarlarının alınmaması yönünde Akçaabat İlçe Spor Güvenlik Kuruluna yaptıkları başvurunun olumlu karşılandığı belirtildi. Açıklamada, şunlar kaydedildi: "PTT 1. Lig'de Akçaabat Fatih Stadyumu'nda 1461 Trabzon ile Orduspor arasında oynanacak karşılaşmada her iki kulübün de misafir takım taraftarlarının yer almaması yönünde Akçaabat İlçe Spor Güvenlik Kuruluna yaptıkları başvuru olumlu sonuçlanmıştır. Buna göre 1461 Trabzon ile Orduspor arasında oynanacak karşılaşmaya Orduspor taraftarları alınmayacaktır."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: