Orduspor Türkiye'nin İlk Online Spor Tv Kanalını Hayata Geçirdi

Orduspor, Türkiye'nin ilk ''online spor tv kanalı'nı hayata geçirdi.MyBilet firmasıyla ortaklaşa gerçekleştirilen projenin tanıtımı, Ortaköy...

Orduspor, Türkiye'nin ilk ''online spor tv kanalı'nı hayata geçirdi.

MyBilet firmasıyla ortaklaşa gerçekleştirilen projenin tanıtımı, Ortaköy MyBilet Bosphorus Lounge'da düzenlendi. Törende konuşan Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, bu uygulamayı Türkiye'de ilk kez düzenlemenin mutluluğunu yaşadıklarını ve bundan sonra önemli projelere imza atacaklarını söyledi. Türkiye'de bazı kulüplerin televizyon kanallarının bulunduğunu ancak böyle bir uygulamanın sadece kendilerine ait olduğunu ifade eden Türkmen, "Televizyonu olan kulüplerin, para kazanıp kazanamadığına bakıldığında, negatif tarafı görürsünüz. Bu uygulamayı takımımızla ilgili olayları anında haber geçmek hem de kulüp kasasına ek gelir kazandırmak için başlattık. Türkiye'de ilk kez yapıyor olmamız önemli. Son 4 yıldır Türk sporunda güzel şeyler yapıyoruz. Bundan sonra da önemli projelerimiz var. Biz gençleri, çocukları maçlara çekmek için geleceğin taraftarı projesini yapıyoruz. Bu 'online' televizyonla herkesin evine gireceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Orduspor TV Online'ı seyreden herkesin, kulüple ilgili her şeyden haberdar olacağını belirten Türkmen, hedeflerinin 20 bin aboneye ulaşmak olduğunu söyledi. MyBilet İcra Kurulu Üyesi Metin Dalman ise, Orduspor'la böyle bir proje içinde yer almaktan gurur duyduklarını kaydetti.

'Orduspor TV Online'da antrenmanlar, özel röportajlar günün her anında taraftarlara sunulacak. Orduspor'un Spor Toto Süper Lig karşılaşmaları ise, maçtan 48 saat sonra izlenebilecek. Orduspor TV Online'ı internete bağlanabilen tüm bilgisayarlardan, tablet bilgisayarlardan ve akıllı telefonlardan izlemek mümkün olabilecek.

Uygulamanın aylık abonelik ücretinin 9 TL olarak belirlendiği öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: