Orduspor Yeni Sezona Erken Başlayacak

Spor Toto Süper Lig'e çıktığının ilk sezonunda ligde tutunmayı başaran Orduspor'da gelecek sezonun hazırlıkları erken...

Spor Toto Süper Lig'e çıktığının ilk sezonunda ligde tutunmayı başaran Orduspor'da gelecek sezonun hazırlıkları erken başlayacak.

Yeni sezonda kadrosunu büyük ölçüde korumayı amaçlayan Orduspor'da teknik direktör Hector Cuper, yönetime transfer listesini sundu. Kulüp başkanı Nedim Türkmen, listedeki futbolcularla görüşmelere başladı. Teknik patron Cuper, Başkan Türkmen'den transferlerin kısa sürede bitirilmesini ve yaz kampında listesindeki takım kadrosunun hazır olması isteğini belirtti.

YENİ SEZONDA HEDEF AVRUPA

Reklam
Reklam

Orduspor teknik direktörü Hector Cuper, yeni sezonda daha farklı bir Orduspor izlettirmeyi amaçladıklarını belirterek, "Önümüzdeki sezonun planlamasını şimdiden yapıyoruz. Ligler tatil olsa da antrenmanlara devam edeceğiz. Yaz kampına en az 45 gün önce başlamayı düşünüyoruz" dedi.

Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen de, yeni sezonda takımın yüzde 80'ini koruyacaklarını söyledi. Türkmen, "Teknik direktör Hector Cuper transfer listesini verdi ve gecikmeden listedeki futbolcularla görüşmelere başladık. Bu yıl kadromuzun yüzde 80'ini koruyacağız. Yeni sezon kampını Avusturya'da yapacağız. Yapacağımız transferler flaş transferler olacak. Bizim tek hedefimiz gelecek sezon Avrupa kupalarına katılmak. Bütün bunları rahatlıkla yapabilmek için kongre tarihimizi de erkene çektik. Çünkü yapacak çok iş var" dedi.

FATİH TEKKE AYRILDI

Bu arada Orduspor'da Fatih Tekke takımdan ayrıldı. Rusya'dan ayrıldıktan sonra Beşiktaş, Ankaragücü ve son olarak da Karadeniz ekibinde mücadele eden Fatih Tekke, Metin Diyadin'in ayrılmasının ardından forma şansı bulamamıştı. Tekke, yönetime ayrılmak istediğini belirtince Orduspor defterini kapattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: