Orduspor Yöneticileri, TSYD Genel Başkanı Arkan Ve Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Orduspor'un yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Spor Yazarları ve Spor Kulübü Derneği (TSYD) Genel Başkanı Naci

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Orduspor'un yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Spor Yazarları ve Spor Kulübü Derneği (TSYD) Genel Başkanı Naci Arkan ve TSYD temsilcileri ile bir araya geldi.

Ordu'da bulunan Arkan ve beraberindekilerle sabah kahvaltısında buluşan Orduspor yönetim kurulu üyeleri Murat Gürsoy, Levent Yıldırım, Hakan Şahin ve Hasan Çebi, bir süre sohbet etti.

Orduspor Kulüp Genel Sekreteri Murat Gürsoy, TSYD temsilcilerini Ordu'da ağırlamaktan dolayı oldukça mutlu olduklarını belirtti.

Reklam
Reklam

TSYD Genel Başkanı Naci Arkan ise, kendilerine gösterilen ilgiden dolayı Orduspor yöneticilerine teşekkür ederek, "Ordu'yu çok beğendik, inşallah en kısa sürede yeniden Ordu'ya gelerek daha uzun süre kalmayı istiyoruz" dedi.

Muhabir: Hayati Akçay - Eyüp Elevülü

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: