Orduspor yönetimi, 50. yılında şampiyonluk hedefliyor

Orduspor Yönetim Kurulu, toplantı yaparak 12 hafta sonunda geldikleri noktayı değerlendirdi, düşüncelerini yayınladıkları yazılı açıklamayla...

Orduspor Yönetim Kurulu, toplantı yaparak 12 hafta sonunda geldikleri noktayı değerlendirdi, düşüncelerini yayınladıkları yazılı açıklamayla kamuoyu ile paylaştı.
12 haftada gelinen noktayı başarılı bulduğunu belirten kurul, önümüzdeki süreçle ilgili tedbirlerin alınacağını bildirdi. Teknik direktöre ve futbolculara olan güvenin sonsuz olduğu kaydedilen açıklamada şöyle denildi: “Kaliteli ve güçlü kadromuzla, değerli hocamız Metin Diyadin’le beraber, daha güzel sonuçlara imza atacağız. Orduspor Kulübü olarak önümüzdeki Beşiktaş maçını, daha sonra oynayacağımız, Galatasaray, Trabzonspor, Fenerbahçe maçlarını zor maçlar olarak değil, aksine camiamız için tarihi fırsatlar olarak görüyoruz. Yine Orduspor olarak diğer Sivasspor, Gençlerbirliği ve diğer tüm maçlarda olduğu gibi 4 büyüklerin maçına da mutlaka 3 puan parolasıyla çıkacağız. Tüm zorlukların üstesinden gelerek bugünlere geldik. Bugün baktığımız zaman, Ordusporumuzun ligin 12 haftasının sonunda, ligin ikincisiyle arasında sadece 5 puan fark vardır. Bu yıl Ordusporumuz’un hedefi, hak ederek çıktığı Süper Lig’de kalıcı olmak. 5 yıl içinde, 50. yılında Süper Lig Şampiyonluğu ve Avrupa’da bayrağını dalgalandırmak en büyük hedefimizdir.”
Yapıcı, yol gösterici eleştirilerin, Orduspor'a güç katacağının ifade edildiği açıklamada, “Büyük taraftarımızla, değerlerimizle tüm zorlukların üstesinden gelmeye başarılı bir şekilde devam edeceğiz. Bizlerin dünden bugüne hep yanında olan İçişleri Bakanımız Sayın İdris Naim Şahin’e ve Ordusporumuz’la yakından ilgilenen değerli valimiz Orhan Düzgün’e ve tüm değerlerimize, bizlere verdikleri destek ve güven için sonsuz teşekkür ediyoruz. Ordusporumuz çok daha büyük sevinçlere yelken açacaktır. Dünden bugüne geldiğimiz tarihi nokta, bugünlerin ne büyük fedakârlıklarla, çok büyük ekonomik bedeller ödeyerek gelindiğinin değerini çok iyi bilmek zorundayız.” denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz