Orduspor’a Arsenal’den Kaleci

Orduspor, Arsenal’in alt yapısında yetişen ve son olarakta AFC Wimbledon takımında forma giyen kaleci Ali...

Orduspor, Arsenal’in alt yapısında yetişen ve son olarakta AFC Wimbledon takımında forma giyen kaleci Ali Ferhat Aksoy’un transferini bitirdi.

Orduspor’a gelmekten dolayı mutlu olduğunu söyleyen Ali Ferhat Aksoy, “Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen ile görüşmemde hedefler ve son yıllardaki başarısı beni etkiledi. Hector Cuper’in Orduspor’da olması hemen kabul etmemi sağladı. Orduspor kariyerimi ilerleteceğim bir kulüp olduğu transferin gerçekleşti.” dedi.

Orduspor Kulüp Sözcüsü Levent Yıldırım, transferin Orduspor camiasına hayırlı olmasını dileyerek, “Transferlerimiz sürecek. Kariyerli ve genç bir kaleciye sahip olduğumuz için mutluyuz.” dedi.

Reklam
Reklam

ALİ FERHAT AKSOY’UN KARİYERİ

2000 yılında 8 yaşındayken Broadwater Farm United takımında futbol hayatına başlayan Ali Ferhat Aksoy, 2002 yılında Arsenal tarafından beğenilerek transferi gerçekleşti. 2010 yılına kadar Arsenal’de kalecilik yapan Ali Ferhat Aksoy, 2010 yılında AFC Wimbledon takımına transfer olan ve 2 yıl forma giydi. 2011 - 2012 sezonunda toplam 38 lig ve 7 kupa maçında forma giydi.

Türk Milli takımının U17, U18, U19 Milli takımlarında görev yapan Ali Ferhat Aksoy, 1,85 boya sahip.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: