Orduspor'da Başkan Türkmen’den, Bayan Futbol Takımı'na tam destek

Türkiye Bayanlar 2. Ligi'nde mücadele eden Orduspor Bayan Futbol Takımı'nı, Orduspor Kulüp Başkanı Doç. Dr....

Türkiye Bayanlar 2. Ligi'nde mücadele eden Orduspor Bayan Futbol Takımı'nı, Orduspor Kulüp Başkanı Doç. Dr. Nedim Türkmen, ziyaret ederek antrenmanlarını takip etti, desteğinin süreceğini söyledi.

Başkan Türkmen, yeni transferler ile de tanıştı. Bayanlar 2. Ligi'nin lider takımı olan Orduspor'dan gurur duyduklarını söyleyen Türkmen, oyuncuların isteklerini ve dileklerini dinledi.

Başkan Türkmen, Bayanlar 2. Ligi'nde Orduspor takımının başarısından dolayı oyuncuları tebrik ettiğini ifade ederek, "Başarınız Orduspor Kulübüne gurur veriyor. Takımımıza her türlü desteği veriyoruz. Orduspor Kulübü olarak her branşta başarı parolamız. Sizleri ligdeki başarınızdan dolayı tebrik ediyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Orduspor Bayan Futbol Takımı'nın antrenörü Özcan Türkmen ise, "Başkanım, bugüne kadar takımımıza verdiğiniz sonsuz destekten dolayı teşekkür ediyorum. Takımımıza verdiğiniz bu destekler ile bugün ligde ilk sıradayız. Ligde Orduspor adından söz ettirerek bir üste çıkmayı başaracaktır." diye konuştu.

Türkmen, Orduspor Bayan Futbol Takımı ile birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Orduspor'un oynadığı 3 karşılaşmada aldığı sonuçlar şöyle;

İlkadım Belediyespor: 0 - Orduspor: 3

Orduspor: 2 - Amasya Eğitim Spor: 1

Ovacık Gençlik ve Spor: 0 - Orduspor: 2.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz