Orduspor’da Fenerbahçe Mesaisi Başladı

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Orduspor, Lig’in 11. haftasında deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarına...

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Orduspor, Lig’in 11. haftasında deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladı.

Orduspor Durugöl Tesisleri’nde teknik direktör Hector Cuper gözetiminde başlayan antrenman, ısınma hareketlerinin ardından kondisyon ağırlıklı ve top çalışmaları ile devam etti. Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Orduspor’un tecrübeli teknik adamı Hector Cuper, “Bu hafta için Fenerbahçe’ye göre hazırlanacağız” dedi.

Arjantinli teknik adam sözlerine şöyle devam etti:

Reklam
Reklam

“Fenerbahçe maçı, zor bir maç ve zor bir takım çok iyi futbolcuları var. Her maça olduğu gibi kazanmaya gitmemiz gerekiyor. Bu hafta içinde ona hazırlanmaya çalışacağız. O maça hazırlanırken birkaç özel çalışmanın üzerinde duracağız. Fenerbahçe takımına göre hazırlanacağız. Sahaya çıktığımızda her zamanki yaptığımız şeyi yapmamız gerekiyor. Ne kadar az hata yaparsak o kadar iyi çünkü böyle maçlarda hatalar pahalıya patlayabilir.”

Öte yandan antrenmana sakatlığı bulunan Selçuk Şahin, izinli olan Onur Tuncer katılmazken, Numan Çüruksu, Hüsamettin Tut ve Abdulkadir Kayalı takımdan ayrı çalıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz