Orduspor'da İBB Spor Maçı Hazırlıkları

Orduspor, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Orduspor, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde, teknik direktör Hector Cuper yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenman, düz koşuyla başladı. Antrenmanda oyuncular, kondisyon çalışmasının ardından karşılıklı pas çalışması gerçekleştirdi. Kuvvet ve koordinasyon çalışmasıyla devam eden antrenman, dar alanda çift kale maç ile sona erdi.

Mor-beyazlı ekipte, tedavileri devam eden Hasan Kabze ve Yiğit Gökoğlan takımdan ayrı çalıştı.

Reklam
Reklam

Karadeniz ekibinin forvet oyuncusu Hasan Kabze, kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, takımla çalışmayı ve maça çıkmayı özlediğini belirtti.

Yarından itibaren takımla antrenmanlara çıkacağını bildiren Hasan Kabze, şunları kaydetti:

"Uzun süren ve art arda yaşadığım bir sakatlık dönemim oldu. Tedavim tamamlandı ve yarın itibarıyla takımla antrenmana çıkacağım. Takımda uzun süre oynayamamak beni gerçekten çok üzdü. Eğer hocam görev verirse İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında da görev almak istiyorum. Bu maç bizim için çok önemli. Taraftarımızın desteğiyle bu karşılaşmayı kazanarak yükselişimizi sürdürmek istiyoruz."

Muhabir: Eyüp Elevülü

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz