Orduspor'da Yüzler Gülüyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un kulüp basın sözcüsü Adem Türkmen, "Kazanarak yolumuza devam ettiğimiz için mutluyuz" dedi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un kulüp basın sözcüsü Adem Türkmen, "Kazanarak yolumuza devam ettiğimiz için mutluyuz" dedi. Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ikinci devrenin ilk maçında sahalarında Adanaspor'u 2-0 mağlup ettiklerini anımsattı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un puan kaybetmesinin ardından Adanaspor maçının kendileri adına öneminin arttığını ifade eden Türkmen, şöyle konuştu: "Hem ikinci yarının ilk maçı hem de kendi sahamızda olması nedeniyle Adanaspor'u yenmek istiyorduk. Bunlara bir de İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un mağlup olması eklenince maçın önemi bizim adımıza daha da arttı. Oyuncu arkadaşlarımız sahada çok iyi bir mücadele örneği göstererek üç puan almayı başardık. Ben teknik kadromuz ve oyuncularımızı kutluyorum. Hedefimiz var, sezon sonunda ona ulaşmak istiyoruz. Kazanarak yolumuza devam ettiğimiz için mutluyuz." Türkmen, maç boyunca kendilerini destekleyen taraftarlara da teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz