Orduspor’dan Taraftara Çağrı

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Orduspor, ligin 11. haftasında karışılacağı Fenerbahçe maçından puan ya...

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Orduspor, ligin 11. haftasında karışılacağı Fenerbahçe maçından puan ya da puanlar hedeflerken, Orduspor Genel Sekreteri Murat Gürsoy, Fenerbahçe karşılaşmasının Orduspor için çok önemli olduğunu, mutlaka galip gelmek için sahaya çıkacaklarını söyledi.

Gürsoy yaptığı açıklamada, pazar günü Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak olan Fenerbahçe-Orduspor karşılaşmasına İstanbul’da oturan Orduluların gelmesini istedi. Genel Sekreter Gürsoy, “Orduspor, sezona iyi bir başlangıç yaptı. Çıkışımızı Fenerbahçe ile sürdürmek istiyoruz. Bu haftadan sonra ki maçlara daha iyi konsantre olabilmek için bu maçtan galibiyetle ayrılmamız gerekiyor. İstanbul bizim için önemli bir şehir. İstanbul’da binlerce Ordulu vatandaşımız var. Bu haftaki Fenerbahçe maçında taraftarımızın bizi yalnız bırakmamasını istiyoruz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz