Orduspor’un Bolu Kampı Başladı

PTT 1. Lig takımlarından Orduspor’un Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Bolu kampında açıklamalarda bulunarak, “Takıma 4...

PTT 1. Lig takımlarından Orduspor’un Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Bolu kampında açıklamalarda bulunarak, “Takıma 4 veya 5 takviye yapacağız. Sonra da kadromuzu şekillendireceğiz” dedi.

Ligin yeni ekiplerinden Orduspor, ikinci etap kamp çalışmalarına Bolu’da başladı. Sezon öncesi 10 gün boyunca Bolu Dağı’nda bulunan Koru Otel’de kamp yapacak takım, ilk idmanını bugün yaptı. Sabah ve akşam olmak üzere çift idman yapan mor menekşeler, akşam antrenmanında çift kale maç yaptı. Denenmeye alınan futbolcularla birlikte 30 kişilik kadro 1,5 saat süren çalışmada bir hayli yoruldu. Dört kalecinin ayrı çalışma yaptığı idmanda Teknik Direktör Erkan Sözeri, sık sık oyunu durdurarak oyuncularla konuştu. Takım, çift kale maçın ardından idmanı tamamlayarak istirahata çekildi.

Reklam
Reklam

İdman sonrası İHA’ya açıklamalarda bulunan Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, “Bolu’da ikinci etap kampına başladık. Her şey çok güzel. Kaldığımız otel, çalışma alanları iyi. Futbolcularımız da bir hayli istekliler. Tek amacımız ikinci etap kampından istediğimizi alabilmek. İnşallah bunu da başaracağız. Takıma 4-5 takviye yapmayı düşünüyoruz. Onlar da olursa kadromuz şekillenecek” diye konuştu.

Orduspor’un kaptanı Anıl Taşdemir de yoğun tempoda çalıştıklarını ifade ederek, “Gerçekten daha ilk günümüzde yorucu bir idmanı tamamladık. Hocamız bir hayli yoruyor. Takım arkadaşlarım da ben de bu tempodan memnunuz. Zaten oyuncu için en zor dönem sezon başı kamplarıdır. Onu başarıyla geçerseniz daha dinç oluyorsunuz. İnşallah ligde iyi işler yapacağız” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: