Orduspor'un Üyelerinden 1 Milyon TL Aidat Alacağı Var

Süper Ligde kalıcı olmak için kulübe kaynak oluşturmaya çalışan Orduspor yönetiminin en büyük sorunlarından birinin...

Süper Ligde kalıcı olmak için kulübe kaynak oluşturmaya çalışan Orduspor yönetiminin en büyük sorunlarından birinin üye aidatları olduğu ortaya çıktı.

Sezon başında ekonomik anlamda güçlü bir Orduspor oluşturmak için kolları sıvayan Orduspor yönetimi, beklediği desteği bir türlü bulamıyor. 2012-2013 sezonu için göğüs reklamı bulamayan Orduspor Kulübü'nde şimdi de ödenmeyen üye aidatları sıkıntıya neden oluyor. Üyelere aidatları zamanında yatırmaları ve geçmiş dönem borçlarını ödemeleri için çağrıda bulunan Orduspor Kulübü'nün, üyelerden toplamda 1 Milyon TL civarında bir alacağı olduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

ÜYELİĞİ DÜŞÜRÜLEN YOK

Kulübün resmi internet sitesinden ödenmeyen üye aidatları ile ilgili yazılı açıklama yapan kulüp yönetimi, aidatlarını ödemeyen üyelere hatırlatmada bulundu. Konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada bazı üyelerin tüzük gereği üyeliklerinin askıya alındığı, ancak aidat ödemediği için üyelikten çıkarılan veya üyeliği tamamen düşürülen dernek üyesi olmadığı belirtildi.

Açıklamada üyelerin üye aidatlarını ve geçmiş dönem borçlarını ödemeleri için son günün 31 Aralık 2012 olduğu duyurulurken, ödeme yapmayan üyeliklerin bu tarihten sonra askıya alınacağı belirtildi. Üyelik ödentisini iki yıl üst üste ödemeyen üyelerin ise üyeliklerinin kendiliğinden düşeceği açıklandı.

1984'DEN BU YANA ÖDEMEYEN VAR

Ayrıca, kulüpten edinilen bilgiye göre 1984 yılından bugüne kadar üye aidatını ödemeyen üyeler olduğu, toplamda kulübün üyelerden 1 Milyon TL civarında alacağı olduğu öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz