Organik Sarıgöl Sultaniye Kuru Üzümünü Tanıtıldı

Çevreci Eczacılar Kooperatifi (ÇEKOOP), Antalya’da düzenlenen Merhaba Yaz 2013 Fuarı'na katıldı. Manisa Sarıgöl İlçesi’nde doğal...

Çevreci Eczacılar Kooperatifi (ÇEKOOP), Antalya’da düzenlenen Merhaba Yaz 2013 Fuarı'na katıldı. Manisa Sarıgöl İlçesi’nde doğal olarak yetiştirilen çekirdeksiz sofralık Sultaniye ve Antep Karası üzümlerinin kurusu, fuara katılan katılımcılara ve misafirlere dağıtıldı.

ÇEKOOP Yönetim Kurulu üyesi Adnan Aygan, öncelikle atık ilaçların doğaya karışarak zarar vermesini önlemek amacıyla çalışma yaptıklarını belirterek, şöyle konuştu: "Bu amaçla Merhaba Yaz 2013 fuarına katılıp, hem meslektaşlarımızla bir arada olmak hem de çevre dostu ürünlerimizi tanıtma fırsatını yakaladık. Doğada yüzde 100 çözünen Bio-Torbalarımızın ve TURMEPA temizlik ürünlerimizin tanıtımını ve satışını gerçekleştiriyoruz. TURMEPA, Deniz Temiz Derneği tarafından üretilen, çevre dostu temizlik ürünleri. Sıvı çamaşır ve bulaşık makinesi deterjanları, sıvı sabun, ağır yağ çözücü, ahşap, parke ve Laminant yüzey temizleyici, genel yüzey temizleyici gibi ürün çeşitleri bulunmakta. Antalya’da açılan Merhaba Yaz 2013 Fuarı 8-10 Mart tarihleri arasında üç gün açık olacak."

Reklam
Reklam

Aygan, "Sultaniye ve Antep karası türü kuru üzümlerden bin 250 adet 100’er gramlık paketler halinde hazırlattığımız kuru üzüm paketlerini standımıza koyarak, organik tarıma destek için fuara gezenlere ücretsiz dağıtımını yaptık. Üzümler, organik olması nedeniyle standımızda büyük ilgi gördü" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: