Organik Tarım Sektörü İzmir'de Buluşacak-Bu Yıl 16-19 Mayıs Tarihlerinde 4'üncüsü DüzenlenecekEKOLOJİ İZMİR Fuarı, Sektör Temsilcilerini Bir Arayagetirecek

İZMİR (A.A) - Organik tarım sektörünü bir araya getiren EKOLOJİ İZMİR Fuarı, bu yıl 16-19 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek.

İZMİR (A.A) - Organik tarım sektörünü bir araya getiren EKOLOJİ İZMİR Fuarı, bu yıl 16-19 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek.

İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Ticaret A.Ş'den (İZFAŞ) yapılan açıklamaya göre, Ekolojik Tarım Organizasyonu Derneği (ETO) işbirliği ile bu yıl 4'üncüsü düzenlenecek EKOLOJİ İZMİR Fuarı, Kültürpark'taki Uluslararası Fuar Alanında 16 Mayıs'ta açılacak.

Sektörün tüm aktörlerini bir araya getiren fuar, bu yıl 3. Zeytin, Zeytinyağı Teknolojileri Fuarı'nı (OLIVTECH) da bünyesinde barındıracak.

Reklam
Reklam

Paralel konferanslarla sektör sorunlarının ele alınacağı ve sektörün geleceğine ışık tutulacağı fuarda, kozmetikten gıdaya kadar geniş bir ürün yelpazesi sergilenecek.

Muhabir: Ufuk Kırabalı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: