Organik Ürünler Ile Incir Ve Kestane Festivalle Tanıtılacak

Nazilli'de üretilen organik ürünler ile incir ve kestanenin tanıtımı için festivaller düzenlenecek.

Nazilli'de üretilen organik ürünler ile incir ve kestanenin tanıtımı için festivaller düzenlenecek.

Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur'un başkanlığında, Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Sunay Güler, Ticaret Odası Meclis Başkanı Enes Öğünçlü, Ticaret Borsası Başkanı Ziya Aksüt, Ziraat Odası Başkanı Necdet İzgü'nün katılımıyla ilçenin tarımsal ürünlerinin hak ettiği değeri bulması için yapılması gerekenler konusunda toplantı yapıldı.

Toplantıda, Nazilli'de üretimi yapılan tarımsal ürünlerin ülke içi ve ülke dışında tanıtımı ile ekonomik olarak hak ettiği değeri bulması için "Organik Ürünler ve İncir Festivali' ile "Kestane Festivali" adıyla etkinlikler düzenlenmesi kararlaştırıldı.

Reklam
Reklam

Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, toplantının ardından yaptığı açıklamada, "Nazilli'nin değerlerini hem ülke içerisinde hem de ülke dışında tanıtılması için iki ayrı festival düzenleme kararı aldık. Bu festivallerden Organik Ürünler ve İncir Festivali'nin ilki 2-4 Eylül, Kestane Festivali ise kasım ayının ilk haftasında düzenlenecek" dedi.

Muhabir: Bahattin Albayrak / Suat Deniz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: