'organize Kan' Bağışı

Adıyaman Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) işçi ve işverenler 'Organize Kan' sloganıyla kan bağışı kampanyasına destek...

Adıyaman Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) işçi ve işverenler 'Organize Kan' sloganıyla kan bağışı kampanyasına destek verdiler.

Kızılay Gaziantep Bölge Müdürlüğü ekipleri Adıyaman OSB'ye kan bağışı çadırları kurdu. Kızılay, OSB Yönetim Kurulunun işbirliğinde geniş katılımlı bir kan bağışı kampanyasına imza attı. OSB'de ki işletmelerin işveren ve işçileri kan bağışında bulundular. OSB Müdürü Yüksel Önal başta olmak üzere çok sayıda kişi kan bağışında bulundu.

Kızılay Adıyaman Şube Başkanı Bekir Uyanık, temel kan ihtiyacının karşılanabilmesi için düzenli kan bağışının olması gerektiğini ve Türkiye'de yılda 1 milyon 800 bin ünite kana ihtiyaç duyulduğunu vurguladı.

Reklam
Reklam

Uyanık, Adıyaman OSB'nin örnek bir birliktelik ve davranış sergilediğini belirterek, kan bağışına verdikleri destekten dolayı tüm işletme çalışanlarına ve işverenlere teşekkür etti.

OSB Müdürü Yüksel Önal ise, kanın acil ihtiyaç olmadığını, sürekli ihtiyaç olduğunu ifade ederek, ilginin büyük olduğunu ve kan bağışının iki gün sürebileceğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: