Organize Sanayi Bölgesi'ne Cami Yapılacak

Bir tekstil firması tarafından Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'ne yaptırılacak caminin protokolü törenle imzalandı.

Bir tekstil firması tarafından Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'ne yaptırılacak caminin protokolü törenle imzalandı. Vali Hüseyin Avni Coş, valilik toplantı salonunda düzenlenen protokol töreninde yaptığı konuşmada, Organize Sanayi Bölgesi yönetiminin önemli bir eksikliği tamamlamak ve bölgeye bir cami kazandırmak için çalışma içerisinde olduğunu söyledi. Coş, hayırseverlerin katkılarıyla, organize sanayi bölgesi yönetimini destekleri ve il müftülüğünün koordinesinde yaptırılacak caminin yapım aşamalarını takip etmek ve destek olmak için çalışacaklarını belirtti. Organize Sanayi Bölgesi'nde 30 binin üzerinde kişinin çalıştığını bildiren Coş, hayırsever iş adamlarına teşekkür etti. Arif Uçurum Cami adı verilecek camiyi yaptıran hayırsever iş adamlarından İsrafil Uçurum da caminin 2 bin 500 kişilik olacağını ve yaklaşık bin 500 metrekare alanda hizmet vereceğini söyledi. Protokol törenine Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü ve İl Müftüsü Arif Gökce de katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: