Organlarıyla 3 kişiye umut oldu

Hitit Ünversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ibr hastanın organları 3 kişiye umut oldu.Hastaneden yapılan açıklamaya göre, yoğun bakım ünitesinde yatan ve beyin ölümü gerçekleşen S.Ç.

Hitit Ünversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ibr hastanın organları 3 kişiye umut oldu.
Hastaneden yapılan açıklamaya göre, yoğun bakım ünitesinde yatan ve beyin ölümü gerçekleşen S.Ç. adlı hastanın organları 3 kişiye umut oldu.
Organ Nakli Sorumlusu Başhekim Yardımcısı Opr. Dr. Hülya İpek öncülüğünde ve Dr. Öğr. Gör. Güvenç Doğan, Uzman Dr. Fırat Ergül, Yoğun Bakım Sorumlu Hemşiresi Murat Çeliki’n destekleriyle, aile bireylerinin onayı alınarak organ bağışı sağlandı.
Ankara Şehir Hastanesi’nden gelen ekip, hızlı bir şekilde işlem gerçekleştirerek organ bekleyen 3 adet hastaya nakledildiği bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz