Orgazma ulaştıran 5 ipucu

Bu tavisyelere mutlaka göz gezdirin!

Seks sırasında orgazma ulaşmak her zaman başarıyla sonuçlanmıyor. Stres ve gerginlik ise bunun en büyük sebeplerinden yalnızca biri. Sizi cinselliğin doruk noktalarına ulaştıracak ve orgazm olmanızı sağlayacak 5 harika önerimiz var. Bu hareketlerle orgazm olmak hayal olmaktan çıkıyor...

İşte orgazm olmayı kolaylaştıran 5 hareket...


Mastürbasyon şart!

Mükemmel orgazma ulaşmak istiyorsanız, önce kendi doruk noktanızı kendiniz bulmalısınız. Bu da demek oluyor ki mastürbasyon yapmak şart! Mastürbasyonla ilgili kafanızdaki çekingen ve olumsuz düşünceleri bir kenara bırakın ve hassas noktanıza odaklanın. Sevişme esnasında bu noktayı partnerinize anlatın ve orgazmın tadını çıkarın!

Reklam
Reklam

Konuşun

Seks sırasında partnerinize ne istediğinizi net bir şekilde anlatırsanız, orgazm olmayı bir adım daha kolaylaştırırsınız. Seks esnasında "Biraz daha aşağı" ya da "Biraz yukarı" gibi partnerinizi yönlendirecek sözler söylemekten çekinmeyin. Mükemmel orgazm için doğru noktaya odaklanmanız şart!


Rahatlayın

Gerginlikten uzak, rahat bir seks orgazma ulaşmanızı daha kolay sağlayacaktır. Erkekler için seksin nerede, nasıl ve hangi şartlarda olduğu çoğu zaman büyük sorun yaratmıyor. Ancak konu kadınlar olduğunda işler biraz değişebiliyor. Seks sırasında rahat olamazsanız, orgazma ulaşmanız güçleşebilir. Bu sebeple seks öncesi sizi rahatlatacak şeylere odaklanabilirsiniz. Örneğin ılık bir duş ya da bir kadeh şarap, sizi gerginlikten uzak tutacaktır.


Yatak odanızı sekse hazırlayın

Seks öncesi yatak odanıza biraz daha romantik bir hava katın. Keyifli bir müzik, ışıklar, aynalar ve kokulu mumlardan yardım alın. Odanızın havasını değiştirdiğinizde siz de ruhsal olarak bu durumdan etkilenecek ve rahatlamanın etkisiyle orgazma bir adım daha yaklaşacaksınız.

Reklam
Reklam

Hassas noktalara odaklanın

Seviştiğiniz sırada partnerinizin göğüs uçlarınızla oynamasına izin verin. Sinir uçlarının en hassas olduğu noktalardan biri olan meme uçları erojen bölgedir. Partneriniz göğüs uçlarınızla oynarken vücudunuz daha fazla oksitosin (aşk hormonu) sağlayacak ve orgazm olma seviyeniz hızla artacak.