Orgeneral Ataman, Erzincan’a veda ediyor

Erzincan 3. Ordu Komutanlığı görevini yürütürken Yüksek Askeri Şura kararları ile 1. Ordu Komutanlığı görevine...

Erzincan 3. Ordu Komutanlığı görevini yürütürken Yüksek Askeri Şura kararları ile 1. Ordu Komutanlığı görevine atanan Orgeneral Yalçın Ataman Erzincan’a veda ediyor.
Orgeneral Ataman, görev süresinin tamamlanması ile birlikte Erzincan Valisi Abdülkadir Demir’e veda ziyareti gerçekleştirdi. Vali Abdülkadir Demir’i makamında ziyaret eden 3. Ordu Komutanı Orgeneral Yalçın Ataman, Erzincan’da görev yaptığı bir yıl içerisinde Erzincan’da görev yapmaktan ve Vali Abdülkadir Demir ile çalışmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti. Ataman, “Kısa bir süre de olsa, bir yıl müddetince siz değerli Valimle birlikte güzel ilimizde görev yapmanın mutluluk ve gururunu taşıyorum. Eminim ki; heyetimizle birlikte, geniş ve kapsamlı vizyonunuzun, ilerici proje ve hamlelerinizin eserleri olarak, güzel Erzincan’ımızın hak ettiği seviyeye süratle yükseltecek ve sizleri minnetle anacaktır. Veda ederken, sağladığınız huzur ve sevgi ortamı, karşılıklı anlayış ve koordinasyon gayretleriniz için en kalbi teşekkürlerimi sunar, size de gerek aile ve gerekse meslek yaşamınızda sağlık, başarı ve mutluluk dolu nice yıllar diler, en derin saygılarımı sunarım.” dedi.
Ziyaretten büyük onur duyduğunu belirten Vali Abdülkadir Demir, 1. Ordu Komutanlığı'na atanan Orgeneral Yalçın Ataman’a başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki görev yerlerinde de başarılar diledi.
Görüşmelerin ardından Vali Abdülkadir Demir ve 3. Ordu Komutanı Orgeneral Yalçın Ataman, günün anısına karşılıklı hediye takdim ettiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz