Orgeneral Özel Suudi Arabistan'a Gitti

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Suudi Arabistan'a gitti. Özel, 20 yıl sonra Suudi Arabistan'a giden...

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Suudi Arabistan'a gitti. Özel, 20 yıl sonra Suudi Arabistan'a giden ilk Genelkurmay Başkanı oldu.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Orgeneral Özel, resmi bir ziyarette bulunmak üzere Suudi Arabistan'a gitti. Orgeneral Necdet Özel'in 21 Kasım'a kadar sürecek ziyareti sırasında Suudi Arabistan Genelkurmay Başkanı Hüseyin bin Abdullah Al-Kabil, Başbakan Birinci Yardımcısı ve Savunma Bakanı Veliaht Prens Salman bin Abdulaziz ve Savunma Bakan Yardımcısı ile görüşeceği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Askeri tesislerde de incelemelerde bulunması beklenen Orgeneral Özel, 20 yıl aradan sonra Suudi Arabistan'ı ziyaret eden ilk Genelkurmay Başkanı oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: