Orhan Balık Antalya’da Pilsan’ı Coşturdu

Orhan Balık Antalya’da Pilsan’ı Coşturdu

Antalya Sueno Beach Side Otelde Orhan Balık ve Grubu, Pilsan’a unutulmaz bir gece yaşattı. Pilsan Bayiler Toplantısının gerçekleştiği gecede birbirinden güzel parçalarını seslendiren Orhan Balık geceye damgasını vurdu.

Geçtiğimiz yıl ilkini gerçekleşen Pilsan Plastik ve Oyuncak San. A.Ş. bayiler toplantısında da Pilsan Genel Müdürü İznikli Raşit Akar’ın özel olarak daveti ile yine konser veren Orhan Balık ve grubu bu yıldaki toplantı için bayiler tarafın da özel talep üzerine ikinci bayiler toplantısın da sahne aldı.

Reklam
Reklam

İznik’te müzik sektöründe her zaman kendini geliştiren yenileri İzniklilerle buluşturan Orhan Balık, Pilsan konserine çok özel repertuar hazırladı. Bu hazırlıklar tüm İznik Antalya yolu boyunca araç içinde bile prova olarak devam etti. Orhan Balık “ İznik Antalya arasındaki 9 saatlik yolun 5 saati prova olarak geçti. Bu çalışmanın ödülünü de konser sonrası tüm konuklardan takdir ve beğeni olarak fazlası ile aldık. İznik’imizi Antalya’da etmenin de gururunu yaşıyoruz. Konserin başarısı İznik başta olmak üzere Orhangazi ve Bursa’da da büyük ses getirdi.” Dedi.

Çarşamba Günü AS TV’de Canlı Yayında

Özellikle Antalya’da ki verilen konserin beğenisini duyan AS TV, Orhan Balık’ı televizyon stüdyosuna davet etti ve Orhan Balık’ın muhteşem sesi canlı yayında ekranlarda olacak. Antalya’daki gecede ortaya sergilenen İzniklilerin dayanışması, İznik’in tanıtımına örnek teşkil etmesi çok güzel örneği oldu. İznik dışında yaşayan İznikliler, Pilsan Plastik ve Oyuncak San. A.Ş. Genel Müdürü Raşit Akar’a ve Orhan Balık’a İznik tanıtımındaki başarıları için teşekkür ettiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: