Orhan Toprak, Fbm'de Saç Ektirdi

Sanatçı ve beste yazarı Orhan Toprak, Samsun'da saç ektirdi.

Sanatçı ve beste yazarı Orhan Toprak, Samsun'da saç ektirdi.

Türkiye'nin sevilen sanatçı ve beste yazarlarından Samsunlu Orhan Toprak, başının ön taraflarına saç ektirmek için Özel FBM Tıp Merkezi'ni tercih etti.

Saç ekiminin dünyada erkeklerin en sık yaptırdığı estetik uygulama olduğunu belirten Özel FBM Tıp Merkezi Sahibi Hayati Akbaş, "Estetik açısından en rahatsız olduğumuz konu saçlarımızı kaybetmemizdir. Türkiye saç ekimi konusunda dünyada en gelişmiş ülkelerinden birisidir. Türkiye'de de Samsun, estetik ve saç ekimi konusunda özellikle çok önemli bir noktaya geldi. Bu nedenle gerek dünyanın değişik ülkelerinden İsviçre'den, Almanya'dan, Hollanda'dan gerekse Arap ülkelerinden zaman zaman insanlar Samsun'a gelerek saç ekimi yaptırıyorlar. Özellikle İstanbul'dan tanınmış sanatçılar ve simalar şehrimize gelerek saç ekimi gerçekleştiriyor. Bunların en son örneği Türkiye'nin bilinen sanatçılarından ve bestekarlardan Orhan Toprak'tır. Toprak, saç ekimi konusunda şehrimizi ve kliniğimizi tercih etmiştir" dedi.

Reklam
Reklam

Toprak'a yapılan operasyon hakkında da bilgiler veren Akbaş, "Operasyonumuz 8 saatte tamamlandı. Ekibimiz ile başarılı bir şekilde saç naklini gerçekleştirmiş olduk. Mikro motorlarla başının arka tarafından aldığımız saç kökleri eksik olan noktalara birer birer yerleştirdik. Bundan sonra doğal dökülmeyeceği ve ömür boyu taşıyabileceği kendi saçlarına kavuştu ve kellik problemi de sonlandırılmış oldu. Toplam 2 bin 500 adet graft ekimi yapıldı. Bu da yaklaşık sayısal olarak 5 bin ile 7 bin arasında saça tekabül eder. Ektiğimiz saçların en önemli özelliği kalıcı olması, dökülmemesi, uzayabilmesi ve tıraş edilebilmesidir. 1993 yılından beri Türkiye'de ilk saç ekimini başlatan ekiplerden birisiyiz" diye konuştu.

Saç ekiminden sonra güveninin arttığını ifade eden sanatçı Orhan Toprak, şöyle konuştu: "Samsunlu bir sanatçı olarak estetisyen ve uzman doktorların haricinde bizzat Hayati Akbaş'ı tercih ettim. Ben yurt dışına gittiğim zaman Samsunlu Hayati Akbaş ismini çok duydum. Ekim sırasında çok hijyenik bir şekilde çalıştılar. Saç, bir sanatçı için çok önemli bir unsurdur. Bizler için saç, sanatçının aynısıdır. Bunu bize sağlayan Hayati Akbaş'a ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Saç ektirmek isteyenler hiç korkmasınlar. Bu hastanede saç ekimiyle birlikte birçok estetik operasyonlar mevcuttur. Ben radikal bir adamım ve kendimi doğru ellere teslim etmek istedim. O da Özel FBM Tıp Merkezi ve Hayati Akbaş'tır. Saç ekiminden sonra güvenim arttı. Sanki anamdan yeni doğmuş gibiyim. Operasyon sırasında arkadaşlarla sohbet ederek bu ekimi gerçekleştirdik."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: