Orhaneli'de "Bilim Ve Tasarım Şenliği" Yapıldı

Orhaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ikicisini düzenlediği "2012 Bilim ve Tasarım Şenliği" sona erdi.

Orhaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ikicisini düzenlediği "2012 Bilim ve Tasarım Şenliği" sona erdi.

Hükümet Konağı bahçesinde kurulan stantlarda, şenliğe katılan okul ve öğrenciler birbirinden ilginç ürün ve tasarımlar sergiledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çambel, öğrencileri üretken ve heyecanlı görmenin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Çambel, şöyle konuştu:

"Geleceğin bilim insanlarına ilham vermek için gerçekleştirilen bu etkinliğimiz güzel bir örnek teşkil etmiştir. Bir ülkede bilim ilerliyorsa ülkenin önü açılıyor demektir. Çünkü bilimin olmadığı yerde gelişme olmaz. Bilim insanlarını yetiştirmek de bizim görevimizdir. Geleceğimizin varlık güvencesi olan öğrencilerimizi, ilköğretim çağından itibaren bilime alıştırmamız gerekiyor."

Reklam
Reklam

Şenliğe, Orhaneli Kaymakamı Serdar Bakır, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler ile veliler katıldı.

Muhabir : Bursa / Cem Şan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: