Orhangazi Belediye Başkanı Tartar:

Orhangazi Belediye Başkanı İsmail Tartar, "Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı (JICA) desteği ile hayata geçireceğimiz altyapı projesinin ihalesine katılan 13 firmadan

Orhangazi Belediye Başkanı İsmail Tartar, "Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı (JICA) desteği ile hayata geçireceğimiz altyapı projesinin ihalesine katılan 13 firmadan en uygun teklifi veren Altınbaş İnşaat'la sözleşme imzalama kararı aldık" dedi.

Tartar, konuyla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, JICA desteği ve İller Bankası koordinatörlüğünde hayata geçirilecek projenin inşaat ihalesinin 31 Ekim tarihinde yapıldığını ve ihaleye 13 firmanın katıldığını anımsattı.

13 firmanın dosyalarının Orhangazi Belediyesi İhale Komisyonu tarafından incelendiğini dile getiren Tartar, "En uygun teklifi veren firma belirlendi. JICA desteği ile hayata geçireceğimiz altyapı projesinin ihalesine katılan 13 firmadan en uygun teklifi veren Altınbaş İnşaat'la sözleşme imzalama kararı aldık. Söz konusu firma 22 milyon 685 bin TL olarak belirlenen ihaleye 12 milyon 438 bin TL teklif verdi. İhale komisyonu tüm firmalara ihale sonucunu bildirirken, önümüzdeki haftaya kadar sürecek olan itiraz süresinden sonra ihale de sonuçlanmış olacak" diye konuştu.

Reklam
Reklam

-720 günde tamamlanacak-

Projenin yapım süresinin de netleşmiş olduğunu anlatan Tartar, "Buna göre ihaleyi alan firma ile yapılacak sözleşme tarihinden itibaren alt yapı çalışmaları en geç 720 gün içinde tamamlanmış olacak. Bu durumda inşaatın en geç 2014 yılının aralık ayına kadar tamamlanması gerekecek" ifadesini kullandı.

Muhabir: Musa Öztürk / Halil İbrahim Başer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: