Orhangazi Meslek Yüksek Okulu’na Yeni Bina

Uludağ Üniversitesi Orhangazi Meslek Yüksek Okulu'na bina yapmak için kurulan Üniversite Yapma ve Yaşatma Derneği...

Uludağ Üniversitesi Orhangazi Meslek Yüksek Okulu'na bina yapmak için kurulan Üniversite Yapma ve Yaşatma Derneği yönetimi toplandı.

Uludağ Üniversitesi Orhangazi Meslek Yüksek Okulu'na bina yapmak üzere kurulan Orhangazi Üniversite Yapma ve Yaşatma Derneği’nin olağan toplantısı Kaymakam Mustafa Selman Yurdaer başkanlığında yapıldı. Kaymakamlık makamında yapılan toplantıda, üniversite için bazı firmalar tarafından hazırlanan projeler üzerinde çalışma yapılmasına hafta sonuna kadar karar verilmesi görüşülürken, aynı zamanda dernek adına bağış toplama yetkilisi olarak Doç. Dr. Erkan Yaslıoğlu, Nizamettin Alkan ve Erol Hatırlı’nın görevlendirilmesi kararı alındı.

Reklam
Reklam

Ayrıca Uludağ Üniversitesi-Yeniköy Belediyesi ve Üniversite Yapma ve Yaşatma Derneği arasında protokol imzalanması, ardından tapu devrinin yapılması kararı alındı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: