Orhangazi Ticaret Ve Sanayi Odası Meclis Başkanığı'na Erol Hatırlı Seçildi

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası’nın Yönetim kurulu seçimlerinden sonra OTSO meclisi akşam saatlerinde ilk toplantısını...

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası’nın Yönetim kurulu seçimlerinden sonra OTSO meclisi akşam saatlerinde ilk toplantısını yaptı. En yaşlı üye Osman Ekinci başkanlığında toplanan Orhangazi TSO’nun yeni meclisi ilk oturumda meclis başkanını da seçti. OTSO Meclis başkanlığına Erol Hatırlı tek başına başkanlığa aday olurken, oylamaya katılan 27 meclis üyesinin 26’sını alarak meclisin yeni başkanı seçildi. Meclis başkan vekilliğine İsmail Yılmaz, Meclis katip üyeliğine ise Orhan Öztürk seçildi.

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni seçilen 30 kişilik meclisi ilk meclis toplantısını yönetim kurulu seçimlerinin ardından yaptı. Gün boyu süren yönetim kurulu oy verme işleminin ardından saat 17:00’de sandıkların açılıp sayılması ve yeni yönetimin seçilmiş olmasının ardından gözler ilk meclise seçilmişti. Ergün Efendioğlu gurubundan meclis başkanlığı için yola çıkan Erol Hatırlı ilk meclis toplantısında tek aday olarak meclisin huzuruna çıktı.

Reklam
Reklam

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası’nın ilk meclis toplantısı ise 3 eksikle başladı. Yapılan ilk mecliste Ramazan Soylu, Mustafa Şener ve Bülent Sekmen yer almadı. 3 eksikle başlayan oylama sonrasında ise toplam 27 oy kullanıldı. Oy kullanma işleminin ardından ise açılan sandıktan 2 zarf iptal edilirken, 1 zarf ise boş çıktı. Geçerli 24 oyun 23’ünü alan Erol Hatırlı yeni meclis başkanı seçilirken, İsmail Yılmaz meclis başkan yardımcısı, Orhan Öztürk ise katip üyeliğe seçildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: