Orhangazi Üniversitesi'nde Yemek Hizmetini İzgün Gıda Verecek

İzgün Gıda ve Yemek Üretim AŞ, Bursa Orhangazi Üniversitesi'nin yemek üretim ve dağıtım işini üstlendi....

İzgün Gıda ve Yemek Üretim AŞ, Bursa Orhangazi Üniversitesi'nin yemek üretim ve dağıtım işini üstlendi. Bursa'nın önde gelen prestijli kurumlarının yemek ihtiyacına karşılayan ve ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemleri ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi sahibi olan İzgün Gıda, yeni yaptığı anlaşma ile Orhangazi Üniversitesi'nin akademisyen ve öğrencilerine de hizmet verecek.

GENÇLERİ NEFİS LEZZETLERİYLE DOYURACAK

İzgün Gıda ve Yemek Üretim AŞ, Orhangazi Üniversitesi'nde, 230 kişilik kafeteryada 7 kişilik kadrosu toplam 320 kişiye hizmet sunacak.

Reklam
Reklam

Geniş ve ferah ortamı ile dikkat çeken kafeteryada İzgün Gıda, modern, teknolojik pişirme ve servis ekipmanları ile öğrencilere kahvaltı, öğle yemeği ve alakart menü hizmeti verecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: