Orhangazi Ve Gemlik Yöneticileri Karsak Deresi Için Bir Araya Geldi

Orhangazi ve Gemlik için sorun haline gelmeye başlayan Karsak deresi ile ilgili olarak iki ilçenin...

Orhangazi ve Gemlik için sorun haline gelmeye başlayan Karsak deresi ile ilgili olarak iki ilçenin yöneticileri Orhangazi’nin ev sahipliğinde bir araya geldi. Toplantıda, Karsak deresinin kirliliği ve yaşanan sorunlar masaya yatırıldı.

Toplantıya ev sahipliğini Orhangazi Kaymakamı M.Selman Yurdaer yaparken, Gemlik Kaymakamı Cahit Işık, Gemlik Belediye Başkanı V. Refik Yılmaz, Orhangazi Belediye Başkanı İsmail Tartar ve konu ile ilgili yetkililer Kaymakam Yurdaer’in makamında bir araya geldi. İki ilçenin kaymakam ve belediye başkanlarının yanı sıra yine Orhangazi ve Gemlik’in ilçe sağlık müdürlerinin bir araya geldiği toplantıda, Karsak deresinin bugünkü kirliliği, çevreye ve özellikle Gemlik körfezine verdiği zararlar konuşuldu.

Reklam
Reklam

Orhangazi Kaymakamı Mustafa Selman Yurdaer’in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, Karsak deresini kirleten unsurların tam tespiti, alınacak önlemler, uygulanacak olan yaptırımlar görüşüldü. Gemlik Körfezi'ne dökülen Karsak deresi ile ilgili olarak bugüne kadar özellikle Gemlikli yöneticilerden çok sayıda şikayet gelmişti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: