Orhangazi'den Kısa Kısa

Orhangazi Kaymakamlığı tarafından ilçede görev yapan şoförlere yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Orhangazi Kaymakamlığı tarafından ilçede görev yapan şoförlere yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen "Kaliteli Hizmet Verme ve Standartlarını Artırma Eğitimi" toplantısına Milli Eğitim Müdür Vekili Necmettin Şahin, Şube Müdürü Aydın Damar, Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Komiseri Mehmet Çiriş, Şoförler Odası Başkanı Celil Cevizlidere, Servisçiler Kooperatifi Başkanı Akın Uğur katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Şube Müdürü Damar, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, geçmiş yıllarda taşımalı eğitim uygulaması konusunda ilçede herhangi bir sorun yaşanmadığını, bunun memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Bugün itibariyle toplam 66 araçla bin 93 öğrencinin taşıma yönetmeliğine göre taşındığını anlatan Damar, "Taşıdığımız kişilerin ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz gençlerimiz olduğunu, dolayısıyla da sağlıklı ve güvenli ortamlarda öğrencilerimizin taşınarak eğitim ve öğretim görecekleri kurumlara ulaştırılması gerektiğini ve bu amaçla düzenlediğimiz eğitimlerde bizlere destek olan Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro amirliğine ve Servisçiler Kooperatifi Başkanlığına teşekkür ediyorum" dedi.

-Orhangazi'de büyükşehir tepkisi-

Demokrat Parti (DP) Orhangazi İlçe Başkanı Adnan Kara, büyükşehir belediyesi yasası ile kurunun yanında yaşında yandığını söyledi.

Kara, Orhangazi Belediyesi gibi varlıkları yerinde sosyal ve stratejik konumu gelişkin bir ilçenin büyükşehir sınırları içerisine dahil edilmesi ve büyükşehir belediyesine bağlanması ilçeye katkı sağlamayacağını belirterek, "Belediyemiz burada yerel yönetim olarak hemen her hizmeti eksiksiz bir biçimde gerçekleştiriyor. Hizmetlerimizde herhangi bir aksaklık eksiklik yok, büyükşehire ihtiyaç söz konusu olmadı. Bundan sonrada olmazdı" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Musa Öztürk / Burak Akay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: