Orient cafe restaurant açıldı

Gazipaşa Caddesi No:45 te hizmete giren Orient Cafe Restaurantın açılışına ilgi yoğun oldu.

Adalet ve Kalkınma Partisi Yalova Milletvekili aday adaylarından işadamı Ali Demirhan,Gazipaşa Caddesi No:45’te Orient adını verdiği cafe ve restaurantı hizmete soktu.

Adalet ve Kalkınma Partisi Yalova Milletvekili Temel Coşkun’un açılışını yaptığı cafenin kurdelasını kesen Milletvekili Temel Coşkun, ‘Ali Demirhan başarılı bir işadamımızdır. Evet bugün cafenin açılışını yapıyoruz ama ben kendisinden daha güzel yatırımlar yapmasını istiyorum. Bu işyerinin kentimize hayırlı olmasını bol kazanç getirmesini temenni ediyorum’ diye konuştu.

Reklam
Reklam

YALOVA’nın gelişmesine katkı sağlayacak olan yatırımları her zaman desteklediğini söyleyen AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan da, ‘Ali Demirhan çok kaliteli ve nezih bir mekanı Yalova’lıların hizmetine sundu. Gerçekten de mükemmel bir cafe olmuş’ diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: