Oriflame Ev Parfümleri

Oriflame, yeni ürün serisi Home Collection ile evinizin havasını güzelleştiriyor.

Yeni seride yer alan mumlar ve ev parfümleri, evinizin uzun süre güzel kokmasını sağlarken etkileyici kokularıyla da sizi farklı dünyalara götürecek.

Fransa'nın en ünlü parfüm tasarımcıları tarafından Oriflame için özel olarak geliştirilen “Oriflame Home Collection serisi 3 farklı kokuda mum ve ev parfümünden oluşuyor. Kişiliğinize ve tarzınıza uygun kokularla farklılık yaratacak olan ev parfümleri, şık ve dekoratif görüntüsüyle evinizin her odasına lüks bir hava katacak.

Breakfast in Paris
Fransız usulü kavrulmuş kahve, taze kızarmış ekmeğin rahatlatıcı kokusu ile tadı damağınızda kalan erimiş çikolatanın enfes aromasının birleşimi.
Oriflame Home Collection Breakfast in Paris Kokulu Mum
Uzun süreli rahatlatıcı bir yenilenme için Breakfast in Paris’in kakao, anason ve karamelle birleşen sıcacık kokusu tüm evinizi saracak.
Nisan ayı indirimli fiyatı: 15,90 TL

Reklam
Reklam

Oriflame Home Collection Breakfast in Paris Ev Parfümü
Fransa'nın eşsiz kafelerinin romantik kokusu, Breakfast in Paris ev parfümü ile evinize taşınacak.
Nisan ayı indirimli fiyatı: 16,90 TL

Teatime in India
Uçsuz bucaksız çay tarlaları ve yeni demlenmiş çayın rahatlatan kokusuyla siz ve aileniz için muhteşem bir seçim olacak.

Oriflame Home Collection Teatime in India Kokulu Mum
Yasemin çayı, tatlı badem ve sandal ağacı kokuları ile kendinizi Hindistan'ın çay bahçelerine bir yolculuk yaparken bulacaksınız. Teatime in India kokulu mumun eşsiz kokusu, sizleri rahatlatacak.
Nisan ayı indirimli fiyatı: 15,90 TL

Oriflame Home Collection Teatime in India Ev Parfümü
Çay saatlerinin sıcacık havasını her gün evinizde yaşarken Teatime in India ev parfümünün rahatlatıcı kokusuyla stresinizi geride bırakacaksınız.
Nisan ayı indirimli fiyatı: 16,90 TL

Autumn Walk in Tuscany
Sararmış yapraklar ve kızıl gün batımları, sonbaharın adım adım yaklaştığını hissetirir.
Oriflame Home Collection Autumn Walk in Tuscany Kokulu Mum
Autumn Walk in Tuscany kokulu mumun etkileyici kokusu ile özlemini duyduğunu romantik sonbahar manzaralarını gözlerinizi kapadığınız an hissedebileceksiniz.
Nisan ayı indirimli fiyatı: 15,90 TL

Reklam
Reklam

Oriflame Home Collection Autumn Walk in Tuscany Ev Parfümü
İncir, selvi ağacı ve bergamutun son bahar romantizmini hatırlatan Oriflame Home Collection Autumn Walk in Tuscany ev parfümünü, banyonuza veya evinizin girişine sıkarak misafirlerinizi başka bir dünyaya götürebileceksiniz.
Nisan ayı indirimli fiyatı: 16,90 TL