ORİŞAD'dan, Altınordu Kaymakamı Esmer'e Ziyaret

Ordu İş Adamları Derneği (ORİŞAD) Yönetim Kurulu Başkanı Avni Yılmaz, Altınordu Kaymakamı Şenol Esmer'i makamında ziyaret etti.

Ordu İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Avni Yılmaz, Altınordu Kaymakamı Şenol Esmer'i makamında ziyaret etti. Yılmaz, beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genel Sekreter Cengiz Kaya ile birlikte gereçekleştirdiği ziyarette, Esmer'e yeni görevinin hayırlı olmasını temenni etti. Kaymakam Esmer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Her zaman vatandaşımızın ve iş dünyasının yanında olacağız" dedi. "Altınordu'nun kurucu kaymakamıyım. Bu benim için ikinci kurucu kaymakamlık demek" diyen Esmer, "Erzurum Palandöken ilçesini de ben kurmuştum. Bunu yaparken isim yapacağız hesabını yapmayacağız. Meslekte iyi bir kıdem noktasına geldim. Biraz yaralar ve sorunlar nerelerde, ben müdahil olduğumda nereleri çözebilirim, onları yapmaya çalışacağım" ifadelerini kullandı. Esmer, şöyle devam etti: "Bu süre içerisinde vatandaşın desteği çok önemli. Hüsni kabulü çok önemli. Sizi insanlar iyi niyetler ile kabul ederlerse sizin önünüz açılmış, rahat görev yapmış olursunuz. Sorunlara parmak bastığınızda ve çözüm için uğraştığınızda birkaç kişinin hesabı bozulacaktır. Bozulan hesaplarda hüsni kabul, o insanlardaki iyi niyet sorunları çözmede önünüzü açmış olur. Yoksa sorunları büyütürler, sorunlar büyüyünce siz de sorun çözemezsiniz. Ben bölgenin insanıyım. Biz insanlarımızın yanında olacağız."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: