ORKÖY, 228 Kişiye 773 Bin 500 Lira Kredi Veriyor

Mersin'in Gülnar ilçesinde Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Orman Köylüleri Şube Müdürlüğü (ORKÖY), 228 kişiye toplam...

Mersin'in Gülnar ilçesinde Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Orman Köylüleri Şube Müdürlüğü (ORKÖY), 228 kişiye toplam 773 bin 500 lira kredi veriyor.

Gülnar Orman İşletme Müdürü Hüseyin Meteris, yaptığı açıklamada, "Gülnar ilçemize ve Aydıncık Orman İşletme Şefliği'ne bağlı köylerimizde köylülerimizin yararlanması amacıyla ORKÖY tarafından güneş enerjisi, süt sığırcılığı, süt koyunculuğu, seracılık ünitelerinden köylülerimize kredi vermek için bilgilendirme toplantısı yaptık. Dayıcık köyümüzde köy halkımızla bir araya geldik. ORKÖY mühendisi Abdullah Aktaş verilecek krediler hakkında köylülerimizi bilgilendirdi." dedi. Meteris, ORKÖY olarak Gülnar'da 773 bin 500 lira ayırdıklarını belirterek bu para ile 228 kişiye kredi vereceklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz