Orman Bölge Müdürlüğü 2012 Yılını Değerlendirdi

Balıkesir Orman Bölge Müdürü Recep Ateş, şube ve işletme müdürlerinin yanı sıra baş mühendislerin de...

Balıkesir Orman Bölge Müdürü Recep Ateş, şube ve işletme müdürlerinin yanı sıra baş mühendislerin de katıldığı toplantı ile 2012 yılını değerlendirdi.

Orman Bölge Müdürü Recep Ateş başkanlığında gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına Bölge Müdür Yardımcıları Mehmet Aslan, Ramazan Kartal ile tüm şube ve işletme müdürleri ve baş mühendisler katıldı.

2012 yılında yapılan tüm ormancılık faaliyetlerini masaya yatırılarak performans değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda Şube Müdürleri ve işletme Müdürleri sunumlar yaptı. Sunumlarda İşletme Müdürlüklerinin 2012 yılı içinde yapmış oldukları tüm ormancılık çalışmaları, program ve gerçekleşme miktarlarının yanı sıra üretilen orman emvali miktarı, satış durumu, satış gideri ve diğer işletme giderleri tek tek ele alınarak bir önceki ve geçmiş yıllara göre performansları değerlendirildi.

Reklam
Reklam

Orman Bölge Müdürü Recep Ateş, 2012 yılında gösterilen performanstan memnun olduğunu ifade ederek 2013 yılını da aynı başarı grafiği ile geçirmeyi temenni etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz